PSYCH-K

Ce este?… PSYCH-K reprezinta o metoda facila de a rescrie software-ul mintii Dumneavoastra si de a schimba felul in care va arata viata!

Psych-k constituie rezultatul a mai multor ani de cercetare si de mii de sesiuni individuale si de grup. E un mod simplu si direct de a schimba convingerile limitative la nivelul subconstientului, locul unde majoritatea comportamentelor umane atat constructive cat si distructive isi au originea. Scopul general este acela de a aceelera evolutia individuala si globala prin alinierea convingerilor subconstiente la intelepciunea constienta. Aceasta se va manifesta natural si fara un efort zilnic prestabilit!

Realitatea ta este creata de convingerile tale. Aceste convingeri, in general subconstiente, sunt adesea rezultatul unui proces de “programare” care ne conduce toata viata.

Studiile neurostiintei indica faptul ca 95% din constiinta noastra este, de fapt, subconstienta. Subconstientul este acela care ne stocheaza atitudinile, valorile si convingerile. Din convingerile noastre ne provin perceptiile asupra noastra si asupra lumii inconjuratoare, iar din aceste perceptii noi dezvoltam anumite tipuri de comportament. Cel mai deranjant este bineinteles comportamentul autodistructiv sau nociv noua si celor din jur. Una din cele mai eficace cai de a schimba un tip de comportament o constituie schimbarea convingerilor subconstiente care sustin manifestarea comportamentului vizat.

Psych-k furnizeaza o varietate de metode de identificare rapida si de transformare a convingerilor limitative in convingeri care ne sprijina in orice arie a vietii noastre.

Aceste convingeri limitative ne pot afecta viata in ceea ce priveste spiritualitatea, stima de sine, sanatatea, abundenta financiara, relatiile , cariera etc.

Ce este o echilibrare PSYCH-K? – constituie un proces conceput in vederea echilibrarii celor doua emisfere ale cortexului cerebral. Aceasta stare de “ creier inregit “ este ideala pentru reprogramarea mintii cu acele convingeri care ne sprijina si ne ajuta sa ne utilizam potentialul maxim atunci cand ne confruntam cu diverse provocari ale vietii. Totusi a nu se omite faptul ca rezultatele se creaza doar prin actiuni concrete depuse de fiecare individ caruia I-a fost aplicat un proces de echilibrare. De exemplu: daca facem o echilibrare pentru a avea rezultate bune la un examen, acest scop nu va fi atins daca acea persoana nu va invata si doar se va prezenta la examen. Echilibrarea ajuta la asimilarea mai mare si de durata a informatiilor, impune o rezistenta mai buna in concentrare si bineinteles ajuta sa ne simtim siguri pe noi si sa fim mai relaxati stiind faptul ca stresul nu face decat sa goleasca mintea si sa uitam si ceea ce stiam. Calitatea este mult mai importanta decat cantitatea!

Rezultatul unei Echilibrari pot fi simtite fie instantaneu, fie in timp (ore, zile, saptamani sau mai mult). De exemplu daca obiectivul tau este de a gasi un loc de munca nou atunci transformarea fricii, in incredere legata de aceasta schimbare este foarte valoroasa numai ca, trebuie sa actionam, sa ne facem un CV mult mai complex, sa aplicam pentru locuri de munca provocatoare si cu noi oportunitati, sa avem o atitudine pozitiva si de incredere la interviurile de angajare…

Efectele echilibrarilor dureaza fie pana in momentul in care aceastea nu mai sunt folositoare subconstientului, fie pana cand dorim sa efectuam o Echilibrare pentru un nou obiectiv.

Convingerile tale constituie fundatia personalitatii tale. Ele te definesc drept puternic sau slab, competent sau incompetent, flexibil sau critic, iubit sau urat etc.

Convingerile tale au consecinte ample in viata ta, fie ele pozitive, fie negative. Ele iti afecteaza starea de spirit, relatiile, performantele, stima de sine, sanatatea , carierea, situatia financiara si asa mai departe.

Iata cateva exemple de scopuri pentru care putem alege sa facem o echilibrare: “Corpul meu se vindeca singur, natural si rapid.” Situatia mea financiara este pe o linie ascendenta.” Viata mea este exact asa cum mi-o doresc.”Am o relatie perfecta cu partenerul ideal.”Sunt increzatoare si sigura pe mine.”Ma eliberez de trecutul dureros, stiu ca urmeaza ceva mai bun.”Ma astept la miracole, ca lucruri firesti in viata mea.” si lista poate sa continue. Acestea sunt doar cateva exemple din obiectivele pe care dorim sa le atingem si care vrem sa se materializeze accesand subconstientul care este motorul vietii si a implinirii pe toate planurile posibile.

Rescrierea convingerilor limitative la nivelul sub constientului este similara reprogramarii unui computer personal.

PSYCH-K te ajuta sa comunici rapid si usor cu subconstientul tau si, poti ca intr-un timp de cateva minute sa iti transformi vechile convingeri limitative in noi convingeri care sa te sprijine in viata pe toate planurile!

Asa cum Henry Ford afirma candva, “Si daca esti convins ca poti, si daca esti convins ca nu poti…..ai dreptate!”

Astept cu nerabdare sa realizam scopurile mult dorite de fiecare in parte indiferent care ar fi acestea ( eliberare de dependente, fobii, frici, esecuri; dobandire de sanatate, prosperitate, greutate corporala, performante sportive, relatii; probleme financiare, stres,  cariera…..si muuuuulte altele.

Subconstientul

Subconstientul creeaza, sustine si guverneaza toate functiile vitale ale omului.

Tot ceea ce imprimati in subconstient se va “proiecta” mai repede sau mai tarziu pe ecranul vietii sub diferite forme ( sanatate, relatii, financiar etc).

Subconstientul primeste absolut toate credintele pe care i le dati si le considera adevarate! ex: “Nu-mi plac ciupercile.” si apoi fara sa aveti o problema reala cu acestea cand sunteti servit cu o mancare de ciuperci, veti suferi o indigestie. Subconstientul guverneaza reactiile organismului, iar daca dumneavoastra asta credeti cu tarie desi nu este asa, subconstientul va reactiona la aceasta credinta gresita care o nutriti. Tot ceea ce mentalul constient crede, va fi acceptat de catre subconstient care la randul sau va urma sa manifeste acele idei in realitatea inconjuratoare.

Asa cum spune Apostolul Marcu: “Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea.”

Daca va veti elibera mintea de gandurile negre pline de indoiala, problema sau afectiunea va disparea instantaneu.

Asadar, “Cereti si vi se va da; cautati si veti gasi, bateti si vi se va deschide.” ( Matei, 7:7 ).

Subconstientul vorbeste prin intermediul intuitiilor, al impulsurilor, al presentimentelor si al ideilor. O actiune detasata si o credinta ( nu cele religioase ) de neclintit in acest sens este foarte eficient. Orice problema isi are propria ei solutie, aici intervine PSYCH-K care va ajuta sa luati legatura directa cu subconstientul dumneavoastra fara a fi necesar sa meditati ani de zile si sa exersati modul de a intra in relatie directa cu subconstientul dumneavoastra.

PSYCH-K + Actiune = Rezultate!