Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 
 
Informatii despre produse
 
Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.
 
 
Comenzi
 
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA.
 
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si CUANTIC LIFE SRL  si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca CUANTIC LIFE SRL  se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
 
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 
CUANTIC LIFE SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
 
 
Cum platesc?

Plata se poate face prin doua modalitati: plata ramburs si plata cu cardul.

Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului, in numerar.

Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele plati.online. CUANTIC LIFE SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca vindecarecuantica

Politica de livrare

Livrarea se realizeaza in 48-72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre CUANTIC LIFE SRL, prin intermediul platformei e-colet.ro care colaboreaza cu mai multe firme de curierat rapid, precum Fan Courier, Cargus, Sameday, GLS, Nemo Express, iar taxa de livrare este de 14 lei.

In cazul serviciilor, dupa plasarea comenzii, veti fi contactat in termen de 24 de ore prin intermediul numarului de telefon sau a adresei de email pentru a stabili impreuna o data convenabila pentru sedinta de Consiliere Terapeutica.

Politica de retur
 

Odată ce comanda ajunge la tine, ai la dispoziție 14 de zile în care te poți decide dacă produsul este pe placul tău. În cazul în care în comanda ta există articole pe care dorești să le returnezi, te rugăm să faci o cerere de retur la adresa v.cuantica@yahoo.com

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client respectand pasii mai sus mentionati. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului, iar în cazul in care plata a fost in numerar, banii se vor restitui întotdeauna Clientului prin transfer bancar, în contul pe care Clientul este obligat să îl menționeze. Suma restituita nu va include si taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii catre client. Nu vom restitui contravaloarea unei comenzi până nu îți vom trimite o notificare că produsele au fost acceptate. Vânzătorul poate amâna rambursarea până când primește produsul returnat și accesoriile. Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nedeteriorate, în ambalajul în care au fost primite. In cazul serviciilor, aveti posibilitatea de a ne adresa o cerere de rambursare pe adresa de email v.cuantica@yahoo.com in termen de 48 ore.

 
Inregistrarea ca membru
 
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
 
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
 
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
 
 
Confidentialitatea datelor personale
 
CUANTIC LIFE SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
 
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre CUANTIC LIFE SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 
 
Limitare de responsabilitate
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
 
 
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
 
Ultima modificare: 02.08.2021
 
CUANTIC LIFE SRL
 • Sediu social: Str. Teleorman 55 Bl. T5 Sc. 2 Ap. 13, Loc. Cluj Napoca
 • Email: v.cuantica@yahoo.com
 • Tel: 0745-953.157
 • Reg. Com: J12/3598/2016
 • Cod fiscal: 36597695