1. Continutul publicat pe site este furnizat numai in scop de informare si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau republicat in nici un fel si cu nici un alt scop fara acordul scris la titularului site-ului vindecarecuantica.ro.

2. Ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite din intelegerea gresita sau interpretarea informatiilor intr-un fel anume. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii si felul in care interpreteaza informatiile scrise pe site-ul vindecarecuantica.ro. Va recomandam sa nu aplicati nimic ce v-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala.

3. Vindecarecuantica.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la cadrele medicale specializate. Vindecarecuantica.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de vindecarecuantica.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea unui medic specialist. Nu se obtin diagnostice in urma serviciilor prestate de vindecare cuantica. In cadrul Vindecare Cuantica primiti doar consiliere.

4. Este importat de subliniat ca informatia prezentata pe acest site au un caracter suplimentar, complementar din punct de vedere holistic si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii specialisti. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii generale despre metode holistice de abordare a sanatatii. Informatiile prezentate de Vindecare Cuantica sunt abordate din punct de vedere a metodelor de terapii alternative/complementare, holistice. Nu prezinta garantii in vindecare, ameliorare si nu substituie niciun fel de alte tipuri de tratamente. Aceasta abordare vine doar in completarea incercarii de imbunatatire a starii dvs de sanatate si nu ca si un inlocuitor de tratamente. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate sau pentru obtinerea unui diagnostic sau tratament specializat.

5. Nu raspundem pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunei recomandari.Vindecare Cuantica nu va fi raspunzatoare pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei prezentate pe site si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.

6. Nu raspundem pentru eventualele virusuri sau alte probleme similare aparute in urma accesarii siteului nostru.

7. Utilizatorii renunta astfel sa urmareasca titularul in instanta cu privire la eventuale despagubiri necesare din urma accesarii site-ului si intelegerea informatiilor prezentate pe vindecarecuantica.ro, precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul site-ului catre calculatoarele utilizatorilor.

8. Utilizatorii isi exprima acordul de a-l despagubi pe titularul site-ului in caz de daune, obligatii, pierderi, raspunderi, datorii sau cheltuieli ce ar putea decurge din incalcarea, in totalitate sau in parte, de catre utilizatori ai acestor Termeni de utilizare.

9. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.