Terapii

Aici se va adauga o scurta descriere despre terapii

Noua Medicina Germanica

Terapia prin Noua Medicina ne arata ca la baza aparitiei unei boli se afla un conflict emotional si reactia biologica a corpului la aceasta. Legatura dintre psihic-creier-corp.

Pe baza diagnosticului primit de la medicul specialist si a simptomelor prezentate de catre persoana bolnava, se stabileste daca aceasta se afla in faza activa a bolii sau in faza de vindecare/refacere.

Aceasta terapia poate decurge in 2 moduri:

  1. Daca persoana se afla in faza de vindecare/refacere: – se discuta pentru a afla ce conflict emotional a stat in spatele aparitiei afectiunii pentru a evita reaparitia ei. – se explica care este sensul biologic de reactie a organismului si procesul prin care trece organismul in aceasta faza.– se determina care pot fi “sinele” de recadere, pentru a preintampina intreruperea procesului de refacere si a evita starea de cerc vicios!
  2. Daca persoana se afla in faza activa a bolii:

– pentru a incepe procesul natural de autovindecare, este necesara gasirea si rezolvarea conflictului emotional care ar fi putut declansa boala. Starea noastra emotionala si mentala avand un efect direct asupra corpului nostru biologic.

– se explica care este sensul biologic de reactie a organismului si procesul prin care trece organismul in aceasta faza.

– se determina care pot fi “sinele” de recadere, pentru a preintampina reaparitia afectiunii si a evita starea de cerc vicios.

Sedinta de terapie ( consiliere, psihoterapie ), decurge printr-o discutie individuala si deschisa, pentru a afla evenimentele care au putut cauza afectiunea si starea psiho-emotionala a persoanei de dinaintea aparitiei bolii.

Dureaza aprox. 60-90 min./sedinta.

Necesar aprox. 1-4 sedinte.

In general se adreseaza tuturor formelor de afectiuni, aici amintim: toate formele de cancer, boli autoimune, boli ale organelor interne, probleme dermatologice si multe altele.

Atentie! :

– terapeutul nu pune diagnostic;

– nu ofera sfaturi in ceea ce priveste medicamentatia farmaceutica;

– este o terapie complementara care ajuta organismul in procesul natural de refacere.

Este o medicină bazată pe ştiinţele naturale, demonstrabilă sută la sută din punct de vedere ştiinţific, bazată pe 5 legi biologice (şi nicio ipoteză), care ne oferă posibilitatea de a urmări şi de a înţelege orice caz clinic din punct de vedere strict ştiinţific.

Nu înlocuieşte intervenţiile medicale indispensabile salvării vieţii sau tratamentul simptomatologic de alinare a durerilor, însă cunoscând acest sistem biologic, pot fi evitate stările care ne pun viaţa în pericol.

Noua Medicina Germana® este un set de descoperiri si principii care spune, ca la baza aparitiei si evolutiei bolilor stau urmatoarele aspecte:

– regulile universale biologice ale naturii;

– interactiunea dintre : psihic – creier – organe.

Totul a pornit de la medicul Dr. Ryke Geerd Hamer, internist la clinica oncologică a Universității din Munchen pe vremea aceea ( anul 1978 )Hamer a inceput sa cerceteze. A investigat mii de cazuri de cancer. Toate aveau un numitor comun: existenta in viata pacientului a unui soc emotional generat de un eveniment tragic. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier. Mai interesant este ca, se pare ca fiecare tip de soc emotional influenteaza o anumita zona pe creier, care controleaza un anumit organ. Dr. Hamer si-a dedicat urmatorii ani exclusiv studiului in acest sens, reusind sa faca conoscut in intreaga lume conceptul de NOUA MEDICINA, prin care vindecase dupa primii ani in jur de 6000 de pacienti cu o rata de succes de 97%. Dr. Hamer a denumit descoperirile sale „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicini”, datorită faptului că aceste legi biologice, valabile în cazul oricărui pacient, oferă o perspectivă cu totul nouă asupra înţelegerii cauzei, evoluţiei şi procesului natural de vindecare a bolii. NMG este ştiinţa medicală bazată pe ştiinţele naturale, cu rezultate verificabile, repetabile, care nu se bazează pe credinţe, aceste legi precum gravitaţia, funcţionează chiar dacă nu credem în ele. Cunoaşterea cauzelor care stau la baza declanşării bolilor, face posibilă terapia cauzală şi implicit găsirea soluţiei sigure şi definitive pentru vindecare. NMG cuprinde şi terapia, arătând faptul că, pentru a începe procesul natural de vindecare, este necesară rezolvarea conflictului aflat la baza şocului emoţional care declanşează boala. Întrucât conflictele individuale sunt create în situaţii de viaţă individuale, NMG nu oferă soluţii universal valabile de rezolvare a conflictelor. Soluţia trebuie găsită individual de către fiecare dintre noi, în condiţiile reale ale vieţii, prin revelarea adevărului, prin rezolvarea relaţiilor interumane, în acelaşi timp este recomandat controlul asupra emoţiilor noastre. Vindecarea survine automat după ce ne liniştim, indiferent cum reuşim să o facem. Ea este inevitabilă, deoarece face parte din cursul firesc al Naturii.

In viata, fiecare dintre noi putem avea ocazia sa ne confruntam cu 2 tipuri de conflicte sau evenimente: – normale: evenimentele sau conflictele zilnice care nu ne surprind, deoarece avem capacitatea de a le anticipa si/sau de a le depasi; – biologice (conflict – soc): evenimente sau conflicte aparute pe neasteptate (nu au putut fi anticipate), care ne dau sentimentul de neputinta si ne aduc in imposibilitatea de a reactiona ne vor induce o stare de insotita de panica. Acest şoc emoţional are trei criterii: e foarte acut, dramatic, te priveşte direct pe tine, e perceput în mod izolat – în acel moment nu ai putut să-l exteriorizezi, erai complet nepregătit şi nu ai rezolvare în acel moment. Nu e valabilă pentru otrăviri, răniri, malnutriţie etc.

Orice proces de imbolnavire are 2 faze:

1. Faza de conflict activ – (de îmbolnăvire) în care se instalează o stare de tensiune, de neliniște, lipsa poftei de mâncare însoțită de pierderi de greutate, insomnie etc. Starea generală e una de tensiune continuă – semne care indică faptul că boala este în plină dezvoltare și continuă să crească. O persoană poate chiar muri în acestă etapă, din cauza pierderii de energie, a slăbirii exagerate, a lipsei de somn, a epuizării mentale și emoționale. De cele mai multe ori este vorba de impactul emoțional devastator al diagnosticului sau al prognozelor negative, că bolnavul ar mai avea puțin de trăit, ca nu mai are mari sanse de supravietuire. Acestea fac ca pacienții să-și consume inutil energia. Însă, odată ce omul conștientizează și rezolvă conflictul emoțional corpul intră în faza de refacere.

2. Faza de conflict rezolvat.- ( de refacere ) În această fază corpul se vindecă. Însă, vindecarea se poate manifesta și prin diferite boli,simptome și stări de oboseală prelungite, nevoie de somn, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenera și reechilibra. Apetitul revine, apare un sentiment de uşurare etc. Odihna și furnizarea tuturor nutrienților necesari organismului sunt esențiale pe perioada de vindecare-refacere.

Durata şi severitatea simptomelor de vindecare sunt determinate de intensitatea şi durata conflictului precedent fazei active.

Conflictul recaderilor sau “sinele”

– Subconştientul nostru preia rapid toate componentele asociate cu situaţia de conflict special, de exemplu: locaţia, starea vremii, persoanele implicate, sunetele, mirosurile, etc.

În NMG, amprentele care rămân în urma unui conflict emotional, sunt numite „ŞINE”.

Scopul biologic al „şinei” este de a funcţiona precum un semnal de avertizare pentru a evita confruntarea cu acelaşi „pericol” pentru a doua oară.

Contrar opiniei curente, microbii sunt aliaţii noştri, fiind indispensabili pentru supravieţuirea noastră. Ei au trăit şi continuă să trăiască în simbioză cu toate organismele mediului ecologic, în care s-au dezvoltat de milioane de ani. Studiind genetica acestei lumi incredibile care trăieşte în interiorul intestinelor noastre, oamenii de ştiinţă au descoperit 100 de trilioane de microbi din peste 1000 de specii. Ei ne ajută la digestia alimentelor, inclusiv a unor vitamine, zaharuri si fibre.

Funcţia biologică a microbilor a fost şi este de a menţine organele şi ţesuturile noastre într-o stare bună de sănătate.

Bacteriile operează exclusiv pe organe şi ţesuturi controlate de măduva cerebrală şi derivate din mezodermul creierului nou. Aceste tipuri de bacterii contribuie la refacerea pierderii de ţesut care a avut loc în cursul fazei de conflict activ. Este de obicei însoţit de umflătură, inflamaţie, febră, şi durere.

Virusurile sunt definite de cercetători ca fiind particule submicroscopice alcătuite dintr-o parte centrală ce conţine acizi nucleici (ADN sau ARN) şi un înveliş alcătuit din proteine. Reproducerea virusurilor este posibilă numai în interiorul celulelor vii, în organisme sau în medii de cultură care conţin astfel de celule, acest proces fiind realizat pe baza moleculei de ADN conţinută în celula gazdă. Replicarea ADN-ului reprezintă procesul prin care fiecare moleculă de ADN se copiază pe el, cu ajutorul ARN-ului, pentru fiecare celulă descendentă sau virus. Cunoscând rolul benefic al microbilor, virozele nu pot fi considerate „boli”, dar în schimb pot juca un rol vital în procesul de vindecare al ţesuturilor controlate de cortexul cerebral.

Recall Healing

Recall Healing inseamna constientizare, a traumelor, emotiilor, evenimentelor care pot conduce la declansarea anumitor stari, afectiuni. Procesul de vindecare se realizeaza prin: descoperirea conflictului, rezolvarea conflictului si facilitarea vindecarii.

Recall Healing rezolva conflictul emotional si initiaza un raspuns al vindecarii.

In Recall Healing cele mai multe boli reprezinta corespondentele intre acea parte a creierului care controleaza organul care este bonav si acel organ.

Psihicul simte→Mintea analizeaza →Creierul automat comanda→Corpul executa.

Consultantul Recall Healing are ca obiectiv principal sa expuna emotiile si evenimentele care au putut duce la imbolnavire. Pe parcursul intregului proces, consultantul incepe sa reconstruiasca istoria de viata a clientului, ceea ce va face posibila intelegerea de catre client a motivului pentru care este bolnav. Acesta se deruleaza prin:

  1. Studierea liniei vietii, a evenimentelor marcante din punct de vedere emotional, repetarea unor cicluri din viata noastra, cautarea evenimentului programator si evenimentului declansator.
  2. Studierea “Programul de Pornire”. Aceasta se refera la primul an de viata a persoanei, perioada de 9 luni din burta mamei si 9 luni inaintea conceperii, toate evenimentele care au avut loc in aceasta perioada si care ar fi putut programa o boala, conflictele psihice ale parintilor pot deveni conflictele biologice ale copiilor.
  3. Studierea arborelui genealogic. Ordinea, pozitia noastra in familie si in clanul familial determina care predecesori sunt in legatura cu noi, aceasta se extinda pana la a 4-a generatie. Circulatia unei amintiri, unui program, de la o generatie la alta se numesc “memorii”.

Durata: – aprox.1h si 30 min.

Necesar: – aprox.1 – 4 sedinte.

– celor care vor sa gaseasca cauza psihologica a afectiunii de care sufera.

– celor care vor sa faca lumina si sa se debaraseze de bagajul emotional.

– celor care nu vor sa renunte la tratamentul clasic dar vor sa isi imbunatateasca starea de sanatate.

Atentie:

– aceasta terapie se poate realiza doar cu diagnosticul stabilit deja de catre medicii specialisti.

– aceste sfaturi nu inlocuiesc tratamentul sau procedurile prescrise de medicul specialist, dar ajuta la o recuperare mai rapida!

Dictum a elit ridiculus odio montes.

Recall Healing foloseste asa numita “Piramida Sanatatii “ pentru a explica semnificatia unui comportament si/sau unei boli. Consultantul Recall Healing isi ajuta clientul sa constientizeze motivul pentru care a ajuns intr-o anumita situatie de sanantate sau comportamentala. Pe parcursul intregului proces, consultantul incepe sa reconstruiasca puzzel-ul istoriei de viata a clientului, ceea ce va face posibila intelegerea de catre client a motivului pentru care toate acestea s-au intamplat astfel. Aceasta “noua constientizare” este ea insasi vindecarea. Devenind constienti de ceea ce purtam in interior, facem primul pas spre o noua viata si spre a fi ceea ce suntem cu adevarat. Deci, ce este Recall Healing? Constientizare. Prin constientizarea, traumelor, emotiilor, evenimentelor care au condus la declansarea anumitor stari, afectiuni, intrerupem lantul care este ca un cerc vicios. Procesul de vindecare se realizeaza prin: descoperirea conflictului, rezolvarea conflictului si facilitarea vindecarii. Recall Healing rezolva conflictul emotional si initiaza un raspuns al vindecarii. Numeste-l, pretinde-l, da-i drumul! Piramida Sanatatii in Recall Healing Nivelul 1. Corpul Fizic – suntem alcatuiti din aprox.70-80.000 de miliarde de celule specializate pentru indeplinirea diferitelor functii, toate lucrand pentru bunastarea intregului. Nivelul 2. Creierul Automat – reprezinta turnul de control al organismului; – fiecare parte a corpului este controlata de partea corespunzatoare a creierului, inclusiv creierul insusi; – cele mai multe boli sunt rezultatul conexiunii biologice intre creier care controleaza organul afectat si organul, care ‘ruleaza’ un anumit program biologic special. Nivelul 3. Psihicul – Sufletul – mintea, gandurile, sentimentele, credintele, educatia, religia etc. – mintea are sarcina de a transmite informatiile creierului automat, ‘calculatorului suprem’; – psihicul simte, mintea analizeaza creierul automat comanda corpul executa. Creierul tau poate gasi o solutie numai prin intermediul corpului tau, prin “transpunerea” problemei de la nivel psihic in organismul tau.

Terapie QE

Este o metoda de vindecare rapida si eficienta, care echilibreaza, armonizeaza si elimina blocajele atata la nivel fizic cat si emotional. Creeaza schimbari imediate. Antrenarea cuantica este o procedura de antrenare a energiei subtile. Aceasta terapie functioneaza chiar daca tu crezi sau nu in ea.

Persoana nu trebuie sa se dezbrace, se poate efectua atat intins pe pat cat si in picioare.

Terapeutul este de fapt initiatorul acestui proces, el creeaza o atmosfer in care va avea loc vindecarea/refacerea. Partenerul caruia ii aplicam antrenarea cuantica intra intr-o stare de odihna profunda. Desi corectarea propriu-zisa are loc imediat,trupul are nevoie de mai mult timp pentru a integra aceste modificari la nivel fiziologic, aceasta se va desfasura si in urmatoarele zile.

Dureaza intre : 15-40 min, in functie de afectiune si de gravitatea acesteia.

Necesarul de sedinte : 1 – 7 sedinte.

In general se adreseaza tuturor formelor de afectiuni, aici amintim: toate formele de cancer, boli autoimune, boli ale organelor interne, probleme dermatologice si multe altele.

Atentie! :

– terapeutul nu pune diagnostic;

– nu ofera sfaturi in ceea ce priveste medicamentatia farmaceutica;

– este o terapie complementara care ajuta organismul in procesul natural de refacere.

Daca exista un lucru la care te poti gandi, terapia cuantica poate s-o rezolve.

Antrenarea Cuantica poate fi folosit pentru orice tip de vindecare si trebuie sa fie aplicata nu in locul unui tratament specializat, ci impreuna cu aceasta. Vindecarea psihologica este domeniul in care aceasta exceleaza. Mintea noastra este nelimitata, noi suntem cei care impunem limite. Lucrurile pe care le putem realiza sunt limitate doar de catre mintea noastra.

Problema noastra este ca credem ca avem o idee destul de corecta despre ce este mai bine, in orice situatie. Insa adevarul e ca habar nu avem.

Uitam sa traim in prezent si credem ca exista o masura a timpului, adevarul e ca aceasta exista doar in mintea noastra. Nu putem fi in trecut sa remediem ce a fost si nici in viitor nu putem merge pentru a aranja lucrurile in favoarea noastra, doar mintea noastra poate calatori, este o iluzie creata de mintea noastra. In realitate noi suntem prezenti, aici, acum, citind aceste randuri. Asta nu inseamna sa renunti la amintiri sau sa nu iti mai faci planuri de viitor!

Aceasta terapie functioneaza chiar daca tu crezi sau nu in ea. Amintim cateva afectiuni care pot fi ameliorate, corectate :  reumatism, artrita, afectiuni tumorale, diabet, Altzheimer, boli cardiovasculare, afectiuni digestive ( esofag, stomac, ficat, pancreas, bila ), afectiuni endocrine, afectiuni osteo-articulare ( oase, muschi articulatii ), afectiuni respiratorii, afectiuni renale, tulburari psiho-emotionale, performanta si optimizare fizica etc. dureri psihice, suferinta emotionala. Pentru indepartarea suferintelor psihice, emotionale acestea nu necesita a fi povestite terapeutului, pacientul putand sa-si pastreze intimitatea proprie.

PSYCH-K

Reprezinta o metoda simpla si directa de a rescrie software-ul mintii Dumneavoastra, de identificare rapida si de transformare a convingerilor limitative in convingeri care ne sprijina.

O echilibrare PSYCH-K – constituie un proces conceput in vederea echilibrarii celor doua emisfere ale cortexului cerebral. Aceasta stare de “ creier inregit “ este ideala pentru reprogramarea mintii cu acele convingeri care ne sprijina .

Totusi a nu se omite faptul ca rezultatele se creaza doar prin actiuni concrete depuse de fiecare individ caruia I-a fost aplicat un proces de echilibrare.

Rezultatul unei Echilibrari pot fi simtite fie instantaneu, fie in timp (ore, zile, saptamani sau mai mult).

Efectele echilibrarilor dureaza fie pana in momentul in care aceastea nu mai sunt folositoare subconstientului, fie pana cand dorim sa efectuam o Echilibrare pentru un nou obiectiv.

Tuturor celor care vor sa isi schimbe convingerile care ii saboteaza in obtinerea rezultatelor pozitive asupra sanatatii.

Celor care si-au pierdut speranta ca se mai pot reface.

Celor care vor sa isi ajute organismul in procesul de vindecare.

Asa cum Henry Ford afirma candva, “Si daca esti convins ca poti, si daca esti convins ca nu poti…..ai dreptate!”

Subconstientul guverneaza si sustine toate functiile vitale ale organismului.

Tot ceea ce imprimati in subconstient se va “proiecta” mai repede sau mai tarziu pe ecranul vietii sub diferite forme ( sanatate, relatii, financiar etc).

Subconstientul primeste absolut toate credintele pe care i le dati si le considera adevarate! ex: “Nu-mi plac ciupercile.” si apoi fara sa aveti o problema reala cu acestea cand sunteti servit cu o mancare de ciuperci, veti suferi o indigestie. Subconstientul guverneaza reactiile organismului, iar daca dumneavoastra asta credeti cu tarie desi nu este asa, subconstientul va reactiona la aceasta credinta gresita pe care o nutriti. Tot ceea ce mentalul constient crede, va fi acceptat de catre subconstient care la randul sau va urma sa manifeste acele idei in realitatea inconjuratoare.

Asa cum spune Apostolul Marcu: “Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea.”

Subconstientul vorbeste prin intermediul intuitiilor, al impulsurilor, al presentimentelor si al ideilor.  Orice problema isi are propria ei solutie si aici binenteles intervine PSYCH-K, care va ajuta sa luati legatura directa cu subconstientul dumneavoastra fara a fi necesar sa meditati ani de zile si sa exersati modul de a intra in relatie directa cu subconstientul dumneavoastra.

PSYCH-K + Actiune = Rezultate!

Quantum Touch

Atingerea cuantica se dovedeste a fi cea mai revolutionara tehnica de vindecare energetica cunoscuta!

Efectul ei este foarte rapid incat poti asista la realinierea oaselor. Permite reducerea rapida a durerilor si a inflamatiilor, precum si echilibrarea organelor, sistemelor fiziologice si a glandelor.

Practicianul sustine ferm o energie extraordinar de puternica si profund armonizatoare cu care energia clientului se pune la unison. Practicianul sustine o rezonanta care ii permite corpului bolnav sa se vindece singur.Munca terapeutica poate produce uneori dureri temporare sau alte simptome neplacute, care fac insa parte integranta din procesul de vindecare. Acesta fiind un semn clar ca organismul reactioneaza si incepe sa se vindece.

Adeseori, cand se transmite energie, corpul bolnavului o accepta dar s-ar putea sa nu o foloseasca pentru ceea ce va deranjeaza in momentul de fata, organsimul nostru o va folosi asa cum considera el necesar, in functie de pripriile lui prioritati.

Mare atentie problemele emotionale nerezolvate pot bloca vibratiile vindecatoare sau pot provoca recidiva unei boli.

Vindecarea fiecarui pacient depinde de capacitatea sa de a recepta energia vindecatoare si de a se racorda la vibratia ei. Se pot totodata activa chakrele pentru o buna functionara a intregului organism.

Manipularea structurii scheletului este extrem de armonios, oasele se deplaseaza de la sine, realiniindu-se, fara acele pocnituri specifice. Nu se foloseste niciun fel de forta. Uneori, oasele se deplaseaza foarte rapid, alteori mult mai lent, iar uneori deloc. Astfel se poate realinia intreaga coloana vertebrala, soldurile, pozitia muchiei occipitale, gatul, sciatica, incheietura temporal-mandibulara,sindromul tunelului carpian, probleme ale umerilor,  diferite probleme la nivelul mainilor si al picioarelor. Exista cazuri in care corpul se simte bine cu actuala sa structura, oricat de nealiniate ar fi acestea. In cazul sportivilorunde recuperarea dupa ranire poate fi mult mai rapida totodata pentru performante sportive mai mari.

Antrenarea Cuantica nu se refera numai la realinierea oaselor ci are efect pe toate nivelele. Antrenarea Cuantica poate conduce la cele mai uimitoare vindecari. De multe ori este nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultate. Starile cronice au nevoie de mai multe sedinte pentru a fi corectate. In orice situatie pacientul simte daca in aceste sedinte se intampla sau nu ceva cu starea lui de sanatate.

Migrenele, durerile de cap reprezinta una dintre cele mai comune afectiuni si de multe ori sunt de etimologie necunoscute. Probleme ale sinusurilor, acestea raspund foarte rapid la transferul de energie.

Antrenarea Cuantica functioneaza perfect si in cazul animalelor de companie.

Sa nu uitam, energia influenteaza materia!