Vindecare Cuantica

Terapii alternative – cum ne pot ajuta acestea?

De ce terapii alternative?

Aceste terapii alternative sunt extraordinare! Fiecare, au frumusetile și beneficiile lor, trebuie doar sa o gasim pe cea cu care rezonam noi.

In terapiile cele mai importante folosite de mine doresc sa gasim o viziune noua, sanatoasa , indiferent daca este vorba de sanatatea fizica, mentala sau emotimentala. Doresc sa-ti aduc binefacerile naturii care ne-au fost date,ne-am fost lasate si binenteles TU, care ai o putere extraordinara de autovindecare, dar de care am uitat cu totii sa o folosim.

Vom invata impreuna cum, facand foarte putin, traind în prezent, deblocandu-ne de emotiile suparatoare, aducand la suprafata si constientizand conflictele biologice suferite, ne putem insanatosi!

Dupa parerea mea a ma vindeca inseamna in primul rand a-mi recapata echilibrul emotional si mental, a-mi reface organsimul fizic intr-un mod cat mai natural si benefic .

In continuare am sa iti prezint terapiile alternative folosite de mine:

1. Noua Medicina Germanica si Biologica.

NMG Studiaza legile biologice ale naturii, cu rezultate repetabile care nu se bazeaza pe credinte.

Principiul functionarii este interactiune dintre Psihic – Creier – Organ.

Cunoaşterea cauzelor care stau la baza declanşării bolilor, face posibilă terapia cauzală şi implicit găsirea soluţiei pentru refacerea organismului.

Pentru a începe procesul natural de vindecare, este necesară rezolvarea conflictului aflat la baza socului emotional care declansează boala.

Gasesti mai multe informatii despre NMG aici.

2. Recall Healing

Aceasta studiaza:

– Linia vietii – evenimentele din viata noastra pot fi memorate in sistemul nostru biologic in interiorul celulelor noastre.

– Programul de pornire – intamplari petrecute inainte de a ne naste cu 9 luni, perioada de sarcina si copilaria noastra pana la varsta de aprox. 7-8 ani. Conflictele parintilor pot deveni conflicte biologice ale copiilor.

– Arborele genealogic – studiaza ordinea in familia noastra si legaturile cu predecesorii nostrii care ar fi putut transmite din generatie in generatie o afectiune care s-a pastrat in memoria celulara.

Gasesti mai multe detalii despre Recall Healing aici.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial aici.

3. Terapia energetica – Antrenarea Cuantica ( Quantum Entrainmant)

Este o metoda de vindecare rapida si eficienta, care echilibreaza, armonizeaza si elimina blocajele atata la nivel fizic cat si emotional. Creeaza schimbari imediate.

Antrenarea cuantica este o procedura de antrenare a energiei subtile. Refacerea se realizeaza prin crearea unei atmosferi de relaxare profunda astfel se reorganizeaza materia, într-un fel în care sa nu mai prezinte dezordine.

Persoana nu trebuie sa se dezbrace, se poate efectua atat intins pe pat cat si in picioare.

Gasesti mai multe informatii despre QE aici.

4. Psych-k – Terapia Mintii Subconstiente

Reprezinta o metoda simpla si directa de a rescrie software-ul mintii Dumneavoastra, de identificare rapida si de transformare a convingerilor limitative in convingeri care ne sprijina.

O echilibrare PSYCH-K – constituie un proces conceput in vederea echilibrarii celor doua emisfere ale cortexului cerebral. Aceasta stare de “ creier inregit “ este ideala pentru reprogramarea mintii cu acele convingeri care ne sprijina.

Gasesti mai multe informatii despre Psych-k aici.

In cele din urma, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, trebuie doar sa incerci unul sau altul pentru a te convinge cum și în ce măsura funcționează și pentru tine toate aceste terapii, pentru asta te astept binenteles sa-mi scrii despre problemele de sanatate cu care de confrunti indiferent de natura lor. Sunt foarte multe planuri pe care actioneaza aceste terapii, nu mi-ar ajunge aceasta pagina sa-ti enumar infinitatea de beneficii de care poti avea parte.

In speranta ca te-am facut curios(oasa), astept cu nerabdare sa ma contactezi pentru a beneficia de o sedinta de terapie/consiliere.

Cu drag, Pop Timea Claudia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *