Recall Healing

Ce este Recall Healing ?

Recall Healing inseamna constientizare, a traumelor, emotiilor, evenimentelor care pot conduce la declansarea anumitor stari, afectiuni. Procesul de vindecare se realizeaza prin: descoperirea conflictului, rezolvarea conflictului si facilitarea vindecarii.

Recall Healing rezolva conflictul emotional si initiaza un raspuns al vindecarii.

In Recall Healing cele mai multe boli reprezinta corespondentele intre acea parte a creierului care controleaza organul care este bonav si acel organ.

Psihicul simte→Mintea analizeaza →Creierul automat comanda→Corpul executa.

Cum decurge o sedinta?

Consultantul Recall Healing are ca obiectiv principal sa expuna emotiile si evenimentele care au putut duce la imbolnavire. Pe parcursul intregului proces, consultantul incepe sa reconstruiasca istoria de viata a clientului, ceea ce va face posibila intelegerea de catre client a motivului pentru care este bolnav. Acesta se deruleaza prin:

  1. Studierea liniei vietii, a evenimentelor marcante din punct de vedere emotional, repetarea unor cicluri din viata noastra, cautarea evenimentului programator si evenimentului declansator.
  2. Studierea “Programul de Pornire”. Aceasta se refera la primul an de viata a persoanei, perioada de 9 luni din burta mamei si 9 luni inaintea conceperii, toate evenimentele care au avut loc in aceasta perioada si care ar fi putut programa o boala, conflictele psihice ale parintilor pot deveni conflictele biologice ale copiilor.
  3. Studierea arborelui genealogic. Ordinea, pozitia noastra in familie si in clanul familial determina care predecesori sunt in legatura cu noi, aceasta se extinda pana la a 4-a generatie. Circulatia unei amintiri, unui program, de la o generatie la alta se numesc “memorii”.

Durata: – aprox.1h si 30 min.

Necesar: – aprox.1 – 4 sedinte.

Cui se adreseaza?

– celor care vor sa gaseasca cauza psihologica a afectiunii de care sufera.

– celor care vor sa faca lumina si sa se debaraseze de bagajul emotional.

– celor care nu vor sa renunte la tratamentul clasic dar vor sa isi imbunatateasca starea de sanatate.

Atentie:

aceasta terapie se poate realiza doar cu diagnosticul stabilit deja de catre medicii specialisti.

– aceste sfaturi nu inlocuiesc tratamentul sau procedurile prescrise de medicul specialist, dar ajuta la o recuperare mai rapida!

Mai pe larg:

Recall Healing foloseste asa numita “Piramida Sanatatii “ pentru a explica semnificatia unui comportament si/sau unei boli. Consultantul Recall Healing isi ajuta clientul sa constientizeze motivul pentru care a ajuns intr-o anumita situatie de sanantate sau comportamentala. Pe parcursul intregului proces, consultantul incepe sa reconstruiasca puzzel-ul istoriei de viata a clientului, ceea ce va face posibila intelegerea de catre client a motivului pentru care toate acestea s-au intamplat astfel.

Aceasta “noua constientizare” este ea insasi vindecarea.

Devenind constienti de ceea ce purtam in interior, facem primul pas spre o noua viata si spre a fi ceea ce suntem cu adevarat.

Deci, ce este Recall Healing? Constientizare. Prin constientizarea, traumelor, emotiilor, evenimentelor care au condus la declansarea anumitor stari, afectiuni, intrerupem lantul care este ca un cerc vicios.

Procesul de vindecare se realizeaza prin: descoperirea conflictului, rezolvarea conflictului si facilitarea vindecarii. Recall Healing rezolva conflictul emotional si initiaza un raspuns al vindecarii.

Numeste-l, pretinde-l, da-i drumul!

Piramida Sanatatii in Recall Healing

Nivelul 1. Corpul Fizic

– suntem alcatuiti din aprox.70-80.000 de miliarde de celule specializate pentru indeplinirea diferitelor functii, toate lucrand pentru bunastarea intregului.

Nivelul 2. Creierul Automat

– reprezinta turnul de control al organismului;

– fiecare parte a corpului este controlata de partea corespunzatoare a creierului, inclusiv creierul insusi;

– cele mai multe boli sunt rezultatul conexiunii biologice intre creier care controleaza organul afectat si organul, care ‘ruleaza’ un anumit program biologic special.

Nivelul 3. Psihicul – Sufletul

– mintea, gandurile, sentimentele, credintele, educatia, religia etc.

– mintea are sarcina de a transmite informatiile creierului automat, ‘calculatorului suprem’;

– psihicul simte, mintea analizeaza creierul automat comanda corpul executa.

Creierul tau poate gasi o solutie numai prin intermediul corpului tau, prin “transpunerea” problemei de la nivel psihic in organismul tau.