Quantum Entrainment

Ce este si cum functioneaza?

Este o metoda de vindecare rapida si eficienta, care echilibreaza, armonizeaza si elimina blocajele atata la nivel fizic cat si emotional, reduce durerea, creeaza schimbari imediate. Antrenarea cuantica este o procedura de antrenare a energiei subtile, inseamna sa te conectezi la ‘campul’ ordinii perfecte.

Totul in acest Univers este ordine si energie, pe acest principiu se bazeaza si aceasta terapie, pe o puritate uitata de lumea agitata in care traim in zilele noastre.

Simptomele ne indica o dereglare/dezechilibru a ordinii din cadrul trup-minte.Sanatatea inseamna ordine.

Tot ansamblul format din trup-minte vibreaza, asta inseamna ca toate organele, celulele, emotiile, gandurile noastre au o vibratie, cand suntem sanatosi inseamna ca vibratiile noastre sunt la unison, cand acestea se desincronizeaza atunci avem de a face cu o dezordine/dezechilibru sau boala.

Vindecarea/echilibrarea se face prin restabilirea ordinii vibrationale, acesta se realizeaza prin introducerea unor vibratii ordonate, se reorganizeaza materia, intr-un fel in care sa nu mai prezinte dezordine.

Daca folosim un sistem de vibratie-vindecare care se potriveste doar partial cu vibratia noastra, asa cum este in cazul medicamentelor sintetice, acestea pot creea efecte adverse pe langa cele benefice. Cu cat sistemul nostru de vindecare este mai aproape de vibratii si unde create in mod natural, cu atat este mai mica probabilitatea de a creea efecte adverse.

Terapeutul este de fapt initiatorul acestui proces de antrenare cuantica, el creeaza o atmosfer in care va avea

loc vindecarea, restabilind astfel ordinea perfecta. Partenerul caruia ii aplicam antrenarea cuantica intra intr-o stare de odihna profunda. Desi corectarea/vindecarea propriu-zisa are loc imediat,trupul are nevoie de mai mult timp pentru a integra aceste modificari la nivel fiziologic, aceasta se va desfasura si in urmatoarele zile,saptamani.

Caror probleme se adreseaza?

Daca exista un lucru la care te poti gandi, terapia cuantica poate s-o rezolve. Antrenarea Cuantica poate fi folosit pentru orice tip de vindecare si trebuie sa fie aplicata nu in locul unui tratament specializat, ci impreuna cu aceasta. Vindecarea psihologica este domeniul in care aceasta exceleaza. Mintea noastra este nelimitata, noi suntem cei care impunem limite. Lucrurile pe care le putem realiza sunt limitate doar de catre mintea noastra.

Problema noastra este ca credem ca avem o idee destul de corecta despre ce este mai bine, in orice situatie. Insa adevarul e ca habar nu avem.

Uitam sa traim in prezent si credem ca exista o masura a timpului, adevarul e ca aceasta exista doar in mintea noastra. Nu putem fi in trecut sa remediem ce a fost si nici in viitor nu putem merge pentru a aranja lucrurile in favoarea noastra, doar mintea noastra poate calatori, este o iluzie creata de mintea noastra. In realitate noi suntem prezenti, aici, acum, citind aceste randuri. Asta nu inseamna sa renunti la amintiri sau sa nu iti mai faci planuri de viitor!

Aceasta terapie functioneaza chiar daca tu crezi sau nu in ea. Amintim cateva afectiuni care pot fi ameliorate, corectate :  reumatism, artrita, afectiuni tumorale, diabet, Altzheimer, boli cardiovasculare, afectiuni digestive ( esofag, stomac, ficat, pancreas, bila ), afectiuni endocrine, afectiuni osteo-articulare ( oase, muschi articulatii ), afectiuni respiratorii, afectiuni renale, tulburari psiho-emotionale, performanta si optimizare fizica etc. dureri psihice, suferinta emotionala. Pentru indepartarea suferintelor psihice, emotionale acestea nu necesita a fi povestite terapeutului, pacientul putand sa-si pastreze intimitatea proprie.

 

Antrenarea Cuantica este un purificator extraordinar de puternic al emotiilor si un bun vindecator al trupului.

Da, este adevarata ca uneori avem dorinte altruiste in a ajuta pe cei suferinzi, dar nu putem cunoaste felul in care planul cosmic va sprijini aceasta dorinta, deci vom accepta rezultatul indiferent de forma pe care o va lua aceasta.