Recall Healing

Recall Healing foloseste asa numita “Piramida Sanatatii “ pentru a explica semnificatia unui comportament si/sau unei boli. Consultantul Recall Healing isi ajuta clientul sa constientizeze motivul pentru care a ajuns intr-o anumita situatie de sanantate sau comportamentala. Pe parcursul intregului proces, consultantul incepe sa reconstruiasca puzzel-ul istoriei de viata a clientului, ceea ce va face posibila intelegerea de catre client a motivului pentru care toate acestea s-au intamplat astfel.

Aceasta “noua constientizare” este ea insasi vindecarea.

Devenind constienti de ceea ce purtam in interior, facem primul pas spre o noua viata si spre a fi ceea ce suntem cu adevarat.

Deci, ce este Recall Healing? Constientizare. Prin constientizarea, traumelor, emotiilor, evenimentelor care au condus la declansarea anumitor stari, afectiuni, intrerupem lantul care este ca un cerc vicios.

Procesul de vindecare se realizeaza prin: descoperirea conflictului, rezolvarea conflictului si facilitarea vindecarii. Recall Healing rezolva conflictul emotional si initiaza un raspuns al vindecarii.

Numeste-l, pretinde-l, da-i drumul!

Piramida Sanatatii in Recall Healing

Nivelul 1. Corpul Fizic

– suntem alcatuiti din aprox.70-80.000 de miliarde de celule specializate pentru indeplinirea diferitelor functii, toate lucrand pentru bunastarea intregului.

Nivelul 2. Creierul Automat

–  reprezinta turnul de control al organismului;

– fiecare parte a corpului este controlata de partea corespunzatoare a creierului, inclusiv creierul insusi;

– cele mai multe boli sunt rezultatul conexiunii biologice intre creier care controleaza organul afectat si organul, care ‘ruleaza’ un anumit program biologic special.

Nivelul 3. Psihicul – Sufletul

– mintea, gandurile, sentimentele, credintele, educatia, religia etc.

– mintea are sarcina de a transmite informatiile creierului automat, ‘calculatorului suprem’;

– psihicul simte, mintea analizeaza     creierul automat comanda      corpul executa.

Creierul tau poate gasi o solutie numai prin intermediul corpului tau, prin „transpunerea” problemei de la nivel psihic in organismul tau.