Quantum Touch

Atingerea cuantica se dovedeste a fi cea mai revolutionara tehnica de vindecare energetica cunoscuta!

Efectul ei este foarte rapid incat poti asista la realinierea oaselor. Permite reducerea rapida a durerilor si a inflamatiilor, precum si echilibrarea organelor, sistemelor fiziologice si a glandelor.

Practicianul sustine ferm o energie extraordinar de puternica si profund armonizatoare cu care energia clientului se pune la unison. Practicianul sustine o rezonanta care ii permite corpului bolnav sa se vindece singur.Munca terapeutica poate produce uneori dureri temporare sau alte simptome neplacute, care fac insa parte integranta din procesul de vindecare. Acesta fiind un semn clar ca organismul reactioneaza si incepe sa se vindece.

Adeseori, cand se transmite energie, corpul bolnavului o accepta dar s-ar putea sa nu o foloseasca pentru ceea ce va deranjeaza in momentul de fata, organsimul nostru o va folosi asa cum considera el necesar, in functie de pripriile lui prioritati.

Mare atentie problemele emotionale nerezolvate pot bloca vibratiile vindecatoare sau pot provoca recidiva unei boli.

Vindecarea fiecarui pacient depinde de capacitatea sa de a recepta energia vindecatoare si de a se racorda la vibratia ei. Se pot totodata activa chakrele pentru o buna functionara a intregului organism.

Manipularea structurii scheletului este extrem de armonios, oasele se deplaseaza de la sine, realiniindu-se, fara acele pocnituri specifice. Nu se foloseste niciun fel de forta. Uneori, oasele se deplaseaza foarte rapid, alteori mult mai lent, iar uneori deloc. Astfel se poate realinia intreaga coloana vertebrala, soldurile, pozitia muchiei occipitale, gatul, sciatica, incheietura temporal-mandibulara,sindromul tunelului carpian, probleme ale umerilor,  diferite probleme la nivelul mainilor si al picioarelor. Exista cazuri in care corpul se simte bine cu actuala sa structura, oricat de nealiniate ar fi acestea. In cazul sportivilorunde recuperarea dupa ranire poate fi mult mai rapida totodata pentru performante sportive mai mari.

Antrenarea Cuantica nu se refera numai la realinierea oaselor ci are efect pe toate nivelele. Antrenarea Cuantica poate conduce la cele mai uimitoare vindecari. De multe ori este nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultate. Starile cronice au nevoie de mai multe sedinte pentru a fi corectate. In orice situatie pacientul simte daca in aceste sedinte se intampla sau nu ceva cu starea lui de sanatate.

Migrenele, durerile de cap reprezinta una dintre cele mai comune afectiuni si de multe ori sunt de etimologie necunoscute. Probleme ale sinusurilor, acestea raspund foarte rapid la transferul de energie.

Antrenarea Cuantica functioneaza perfect si in cazul animalelor de companie.

Sa nu uitam, energia influenteaza materia!